Velkommen til Datahorse formtall!  

Ny her hos Datahorse? Da ønsker vi deg velkommen til en gammel “hemmelighet” . 

Datahorse formtall har vært her  siden  Norsk Rikstoto startet med riksspillet V6 i 1982. 

Men for de fleste spillere er nok Datahorse formtall fremdeles ukjent territorium.

Årsaken er  at vi nesten aldri annonserer. Vi hare våre faste kunder, smarte spillere, som benytter våre formtall regelmessig rett og slett for  at de da vinner mer.... Mange har benyttet våre formtall regelmessig i over 20 år, ja enkelte helt siden starten.


Våre formtall skiller seg klart fra vanlige ekspert-tips, les artikkelen «Hva er Datahorse formtall» som du finner nedenfor..der finner du også bruksanvisning samt en artikkel om fordeler og eventuelle ulemper ved å bruke våre formtall  Et introduksjonstilbud finner du også.


NB om du vil lage et såkalt bokmerke for Datahorse formtall på web, gjør da dette fra start-siden, ikke fra denne siden, eller benytt rett og slett:  datahorse.no

Til startsiden


Collapse All Expand All

Vår nye "betal og last ned" aplikasjon krever at du oppretter en bruker-konto.


Har du ikke Payex konto eller vil prøve en alternativ ordning, klikker du på 
Kjøp formtall uten Payex, nederst i "kjøpsboksen" for formtall.

Med denne ordningen kan du betale med PayPal eller kort.


Du må imidlertid først opprette en brukerkonto. Der gjør du på 1-2 minutter. Klikk på Register oppe til høyre, etter at du har klikket deg inn til åpningssiden.  Kjøp formtall uten Payex


Det kreves kun at du oppgir navn samt din epostadresse. Dessuten bør du velge deg et enkelt og kort brukernavn, samt et passord som er lett å huske. I og med at dette er en ordning kun for å kjøpe formtall, betyr ikke sikkerhet så mye og det eneste krav til passordet er at det er på minimum 6 karakterer.  


Fra din bruker-konto, kan du laste ned pdf-filen  så mange ganger du har behov for   - fra Order history - uten å bli belastet på ny.
Registrer deg,og deretter kan du be om en gratis test slik at du får prøvd den nye ordningen, send til post@datahorse.no og be om en gratis test og vi setter inn 30 kr på din nye konto.


jfb


Bruksanvisning:

Tallene gir uttrykk for hestens beste prestasjoner gjort i løp.
Lave tall er best og 0 er aller best.
Tallene i parentes gjelder gamle starter: - 60 dgr. og eldre.
Tall med minus foran, er bedre (lavere) enn 0.
+ bak tallet betyr at hesten kan bedre enn hva formtallet viser.
g bak tallet viser at prestasjonen er gjort med galopp.

Et - i stedet for tall i første kolonne, betyr at hesten ikke har startet, eller ikke har fått notert tellende resultat i løpet av de siste 60 dagene. 

Ved stor forskjell på tallet i første rekke og tallet i parentes,sjekk da hvor mange starter hesten har gjort på de siste 60 dagene.
Dersom det er bare1-3 starter, bør man legge stor vekt på tallet i parentes. 


Datahorse formtall har eksistert siden 1982 og statistikken viser at vinnerprosenten for våre 0-hester er ca 30Hva er Datahorse formtall?

Datahorse formtall er et unikt hjelpemiddel for deg som vil vinne på spill på hest. Helt siden Norsk Rikstoto ble startet i 1982 har Datahorse gitt ut formtall for spill på hest i Norge. Statistikk over flere år viser at våre såkalte 0-hester vinner ca 30 prosent av V75 løpene! Og når det ofte dreier seg om hester som vinner til høye odds, blir formtall et meget interessant hjelpemiddel for den bevisste spiller. 


Datahorse formtall gir uttrykk for hestenes beste prestasjoner gjort i løp.Tallene er basert på en såkalt standardisering av prestasjoner og formtallene gjengis i to kolonner: Tall i kolonne 2 - som står i parentes - refererer seg til prestasjoner gjort for mer enn 60 dager siden.Fordelene ved å benytte Datahorse formtall:


Med Datahorse formtall ser du: hvilke løp du bør gardere, hvilke favoritter er i fare, finnes det "skjulte" vinnerkandidater etc..

Den seriøse og grundige spiller kan med Datahorse formtall sparer mye tid i sitt forarbeid før rangeringen utarbeides.
Formtallene gir en komplett oversikt over "skjulte" gode prestasjoner i tidligere løp. Spilleren slipper derfor å slå opp i gamle resultatlister o.l. for å lete etter gode prestasjoner.
Formtallene gir videre et klart og oversiktlig bilde av hvilke løp man bør gardere. Datahorse formtall viser også klart hvilke av favorittene som er de sikreste vinner/taps- kandidater.

Svakheter?
I noen situasjoner kan det også hende at Datahorse formtall gir et feil bilde av en hests sjanser. Det dreier seg f.eks. om hester som har få starter og stadig forbedrer seg. Heldigvis er slike hester som oftest favoritter og du overser neppe en slik hest.

Også når det gjelder typiske "vinnerhester" i høyere grunnlag  kan ofte Datahorse formtall gi et feil inntrykk av vinnersjansen. Ert ferskt eksepmel på det er Rognfaks som vant i V75 13 juli. på Jarlsberg. med formtall 10+ ( 9+) . Heldigvis er slike hester som oftest favoritter, og blir dermed ikke oversett.

Tung bane og islagte baner. De fleste travløp går på normal bane. Dermed vil formtallene være mere relevante for løp som går med normale baneforhold. Dette er et moment man bør være oppmerksom på og kanslje legge mindre vekt på formtallene ved unormale baneforhold.

Til slutt vil vi påpeke at formtallene ikke alltid er den beste veiviser når det gjelder  kaldblodshester i lavt grunnlag, spesielt for korte løp med autostart bør man være på vakt, og gjerne legge mer vekt på andre faktorer.


Datahorse formtall skiller seg med andre ord klart ut i fra vanlige eksperttips, men med hovedregelen er at med Datahorse formtall får du et glimrende utgangspunkt for jevnlig å vinne store penger! Det har over 30 år med Datahorse formtall bevist!


 


Introtodsjonstilbud: 5 omganger for 100 kr.!


Er du ikke kjent med Datahorse formtall, kan du benytte deg av vårt introduksjonstilbud. Få Datahorse formtall tilsendt per epost. 5 omganger for 100 kr.,  innbetalt på forskudd.  For detaljer vedr. betaling, se lenger ned i artikkelen.

Du får formtall for V75 tilsendt enten per epost 5 ganger.etter hverandre, eller ved å velge vår "betal og last ned" ordning oppnår du en større fleksibilitet m.h.t. når du vil benytte formtallene.

Formtallene for V75 er som regel tilgjengelig torsdag kveld. Du kan også velge V76 på onsdager, de er tilgjengelig tirsdag, senest kl. 19.00.

Spesialtilbud: Registrer deg på vår "Betal og last ned" - ordning nå, og vi dobler innskuddet ditt (opp til 300 kr.  m.a.o. om du setter inn 300 plusser vi på 300 kr. og du har 600 kr til disposisjon for kjøp av formtall,  send en epost til post@datahorse.no så snart du har registrert deg og eventuelt satt inn et beløp. referer til tilbud..tgn05)   For detaljer, se artikkel oppe til venstre Nå kan du også betale med kort eller PayPal, når du kjøper formtall.

Alle som registrerer seg nå i mai får 30 kr. gratis på konto for å teste ordningen.


Våre kunder kjøper formtallene ved hjelp av Payex konto.  Har du ikke Payex konto, bør du lese artikklen «Hvordan opprette Payex konto»

I og med vårt nye "betal og last ned"  kan du nå også betale med kort eller PayPal. Denne ordningen krever imidlertid at du oppretter en brukerkonto hos oss. 

Trykk på Kjøp formtall uten Payex nederst i kjøpsboksen, og dernest på Register opp i høyre hjørne.


Slik får  introduksjonstilbud med formtall per epost.

Dersom det dreie seg om  vårt introduksjonstilbud, kan du   enten  sende oss en epost og be on bank-konto nr. 

epost:   post@datahorse.no

Du kan oså  betale med PayPal 

til:    post@datahorse,no  

Oppgi  hva du vil ha, V75 lørdager   eller V76 på Bjerke onsdager. 

Alternativt kan du alstå  sende oss en epost  - til post@datahorse.no  - med bestillingen og be om å få tilsendt et kontonummer for å betale med nettbank.

Vil du ha med eventuell søndags-V75 på Elitloppsdagen skriver du det i bestillingen.


Slik oppretter du en Payex konto:

Det tar ca 5 minutter  å opprette en Payex konto. Her er en oversikt av hva du må gjøre.

1. Først klikker du på Payex-logoen til høyre / ovenfor. Deretter velger du "Registrer konto"  i konto-menyen som du finner til venstre på siden.

2. Trykk på det norske flagget i øverste høyre hjørne - før du begynner å fylle ut.

Språket i dialogen skal da være norsk. Dette er viktig, ellers vil du senere få en feilmelding vedr. person-nummeret. 

3. Velg nasjonalitet, norsk i dette tilfelle om du bor i Norge og har norsk personnummer.
Vær oppmerksom på at du må ha trykket på det norske flagget for at dette valget av nasjonalitet skal virke.
4. Fyll ut indormasjone som kreves. Velg NOK som valuta.  Videre fyller du inn navn,  person-nummer og epostadresse.
5. Du må lage  - og gjenta -  et pasord. Krav til passordet er : minimum 6 tegn inklusive minimum to tall.
6. Du skriver så inn en kode  - to ord - som står der for å sikre at det er et "ekte" menenske som fyler ut.
7. Du krysser av for at du har lest vilkårene. NB  Lenken til disse vilkårene virker ikke, og  om du vil studere vilkårene, må du benytte denne lenken. Gjør dette gjerne før du begynner, og dessverre er disse på svensk.
8. Straks at du har fullført denne korte prosessen, får du en epost med en kode, og med denne koden kan du  logge inn på din nye Payex konto.

Innsetting av penger: Trykk på Payex-logo - i høyrespalten på denne siden - og les om innsetting der.


jfb  (red)       

Datahorse twitter-app finner du nederst på siden.

Archiv

January

February

March

April

For å handle sikkert på nett og mobil!

Klikk på logo for å opprette Payex-konto eller logge inn på eksisterende  Payex-konto


NB! Husk å trykke på det norske flagget oppe i høyre hjørne før du begynner å registerer ny konto